50 αστυνομικοί δουλέμποροι έφεραν στη χώρα χιλιάδες μετανάστες



Αποτέλεσμα εικόνας για δουλέμποροι αστυνομικοί

Απιστευτο, τους επιασε ο σουπερ κοριος της ΕΥΠ
συνεργαζονταν με μεγαλες διεθνεις σπειρες που εκμεταλλευονταν φτωχους και
κυνηγημενους μεταναστες, πλουτιζαν και γεμιζαν τη χωρα με δυστυχισμενους ανθρωπους

Τουλαχιστον πενήντα αστυνομικοί μαζί με άλλους υπαλλήλους νευραλγικών υπηρεσιών, εμπλέκονται στη μεγαλύτερη συμμορία που είχε στηθεί με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων δουλεμπόρων, που έφερναν καραβιές γεμάτες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, ενώ φρόντιζαν παράλληλα έναντι αδράς αμοιβής να τους εξασφαλίζουν και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά που ήταν απαραίτητα για την παραμονή τους στη χώρα μας.

Οι παρακολουθήσεις από τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά ντοκουμέντα από το μαφιόζικο κύκλωμα το οποίο κατηύθυνε στην κυριολεξία ένα επιτελείο ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, καθώς και αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των λαθρομεταναστών.
Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, η ταρίφα για ασφαλή διέλευση των λαθρομεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα ξεπερνούσε τις τρεις χιλιάδες ευρώ το άτομο και σε ορισμένες περιπτώσεις έφτανε και τις πέντε χιλιάδες!
Ξεχωριστή ήταν η μίζα που εισέπρατταν οι επίορκοι αστυνομικοί, προκειμένου να εξασφαλίσουν έγγραφα στους μετανάστες που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή στη χώρα μας.
Μάλιστα σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις, που αφορούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα από αραβικά κράτη έφταναν σε σημείο να εκδίδουν πλαστές ταυτότητες αλλά και διαβατήρια. Οι καταγραφές από το σούπερ κοριό της ΕΥΠ αποκαλύπτουν ότι αστυνομικοί και δουλέμποροι δούλευαν από κοινού έχοντας ξεκαθαρίσει τους ρόλους αλλά και τα τιμολόγια για την παροχή των υπηρεσιών.
Ανώτεροι αστυνομικοί γνώριζαν ακριβώς πόσους λαθρομετανάστες μεταφέρει το κάθε καράβι, προκειμένου να κάνουν στη συνέχεια την εκκαθάριση των λογαριασμών με τους δουλέμπορους, οι οποίοι από ότι φαίνεται ήταν πάντα εντάξει στις συναλλαγές τους. Ομάδες δράσης των επίορκων αστυνομικών αναλάμβαναν τους μετανάστες στην Αθήνα και τους εξέδιδαν τα απαραίτητα έγγραφα πλαστογραφώντας, όπου χρειαζόταν, τα ονόματα και τον τόπο προέλευσής τους.
Οι σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα σε δεκάδες επίορκους αστυνομικούς και τους δουλεμπόρους έχει κινητοποιήσει τα κλιμάκια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, γιατί πιστεύουν ότι ανάμεσα σε αυτούς που προμηθεύτηκαν με πλαστά έγγραφα από τις ελληνικές κρατικές υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνονται και επικίνδυνοι τρομοκράτες.
Άλλωστε οι επίορκοι αστυνομικοί δεν ενδιαφέρονταν να μάθουν λεπτομέρειες για τη χώρα προέλευσης των λαθρομεταναστών και το μόνο που τους ενδιέφερε είναι αν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν τα πλαστά χαρτιά.
Η συμμετοχή τουλάχιστον πενήντα αστυνομικών στη συμμορία των δουλεμπόρων δείχνει το μέγεθος της διάβρωσης που επικρατεί στη νευραλγική αυτή υπηρεσία και γενικά το μπάχαλο που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού. Άλλωστε υπάρχουν βάσιμα στοιχεία τα οποία ερευνώνται για τη συμμετοχή αστυνομικών και σε άλλες συμμορίες που επιδίδονται σε κάθε είδους λαθρεμπόριο.
Πάντως το περιεχόμενο των συνομιλιών που θα έρθει σύντομα στο φως της δημοσιότητας, σοκάρει στην κυριολεξία το μέσο πολίτη, γιατί αποκαλύπτει το ανάλγητο και μαφιόζικο πρόσωπο κάποιων αστυνομικών που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν το νόμο και να επιβάλλουν την τάξη.
ΠΗΓΗ: http://sfairika.gr

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε το 2008.
Δείτε τους συντελεστές και την ταυτότητα της προσπάθειας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

κανένα σχόλιο

Leave a Reply