Σύντομο τετ-α-τετ Τσίπρα με Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ο ένας πήγαινε, ο άλλος γυρνούσε


Στιγμιότυπο από τη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών στο αεροδρόμιο. Την φωτογραφία ανέβασε στο twitter η δημοσιογράφος της Αυγής Αναστασία Γιάμαλη


Ηράκλειο
Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» είχαν το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων, προκειμένου να μεταβεί από το Ηράκλειο στην Αθήνα, μετά τη διήμερη περιοδεία του στη δυτική Κρήτη, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης μόλις είχε φθάσει στο αεροδρόμιο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την περιοδεία του στο νησί.



Όταν ο κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για την παρουσία του κ. Τσίπρα στο αεροδρόμιο, συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μια σύντομη συνομιλία.



Χαρακτηριστική η στιχομυθία με τους δημοσιογράφους:



- Ο κ. Τσίπρας είναι ακριβώς στη διπλανή αίθουσα και ετοιμάζεται να φύγει.
- Β.Μείμαράκης: Α, ναι; Να πάω να τον δω!



Αμέσως μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δήλωσε:



-Β.Μεϊμαράκης: Στον τόπο μας και αναχωρεί. Οφείλαμε να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.
- Ποιος είναι ο διάλογος που είχατε;
-Β Μεϊμαράκης: Τώρα, πολλά ρωτάτε.








(in.gr, 02.09.2015)



Σχόλιο "Δικαιόπολις": "Θεοί μεν γαρ μελλόντων, άνθρωποι δε γιγνομένων, σοφοί δε προσιόντων αισθάνονται". (Φιλόστρατος, "Τα ες τον Τυανέα Απολλώνιον")

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Ο Αλέξανδρος Ντάσκας είναι Δικηγόρος Αθηνών και ένας από τους συνδιαχειριστές του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ.

κανένα σχόλιο

Leave a Reply