ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14-9-2012 Κίνησης πολιτών «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή»: Η κοινωνία πρέπει να μείνει ενωμένη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


14-9-2012


Κίνησης πολιτών: «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή»


Η κοινωνία πρέπει να μείνει ενωμένη.


Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, αυτονομημένο από την κοινωνία και στηριγμένο σε εξωθεσμικά  συμφέροντα, νέμεται την κοινωνία και την αντιμετωπίζει ως άμεση απειλή για τα «κεκτημένα» του. Μπροστά στον τρόμο της κατάρρευσής του και προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, μας επιτίθεται με μια οργανωμένη επίθεση απελπισίας σπρώχνοντας πολλούς στην οικονομική συντριβή, στην αυτοκτονία και στην κατάθλιψη. Eκμεταλλευόμενο την εξαθλίωσή μας, προσπαθεί απεγνωσμένα να μας διαιρέσει σε αντιμαχόμενες ομάδες αξιοποιώντας τη μέθοδο "Διαίρει και βασίλευε"... Αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί.


Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων, να μιλήσουμε με τους γύρω μας, να αλληλοστηριχθούμε  και όλοι μαζί να θέσουμε ως βασικό στόχο τη ριζική αλλαγή αυτού του πολιτικού συστήματος με το μόνο τρόπο που αυτό αλλάζει: την άμεση αλλαγή του Συντάγματος που το νομιμοποιεί.


 

Web: www.neosyntagma.net

Facebook:  neosyntagma

Twitter:  @neo_syntagma

κανένα σχόλιο

Leave a Reply