Οι κόκκινες γραμμές της αλήθειας.

Επειδή η παραπληροφόρηση και εξαπάτηση έχει και τα όριά της, ο δε λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του,  θα παραθέσουμε (χωρίς πολλά λόγια) 4 κόκκινες γραμμές η τήρηση των οποίων θα αποδείξει ποιος από τους "μνημονιακούς" και "αντιμνημονιακούς" διαπραγματευτές έχει πραγματικό σκοπό να σώσει την χώρα και τον πληθυσμό της και ποιος εκτελεί εντολές ξένων κέντρων εξουσίας.


Πρόκειται για γραμμές διαπραγμάτευσης που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τα σοβαρά οικονομικά ζητήματα που μας ταλαιπωρούν και κυρίως μπορούν να γίνουν αντικείμενο επίκλησης προς τους δανειστές μας ΑΜΕΣΑ και αποστομωτικά, καθώς συνδέονται με το Σύνταγμα αλλά και το διεθνές δίκαιο (βλ. ιδίως το Διεθνές σύμφωνο του ΟΗΕ για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα περί απαγόρευσης στέρησης της ελευθερίας για χρέη).


1) Κόκκινη γραμμή πρώτη: ΝΑΙ στις περικοπές μισθών και συντάξεων ΕΦΟΣΟΝ ομως αυτό που απομένει είναι επαρκές για την στοιχειώδη επιβίωση του πολίτη (βιώσιμα πλαίσια) με βάση το υπάρχον κόστος ζωής στην Ελλάδα.


2) Κόκκινη γραμμή δεύτερη: ΝΑΙ στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ΕΦΟΣΟΝ η χώρα μας βγει από την ύφεση και επιστρέψει σε θετικό πρόσημο ανάπτυξης, ώστε οι απολυμένοι να απορροφηθούν από τον αναγεννημμένο ιδιωτικό τομέα. Μαζικές απολύσεις σε περίοδο ύφεσης θα φέρουν χάος και εξέγερση, εκτός φυσικά αν αυτό επιθυμεί πραγματικά η τρόικα και οι εντολοδόχοι της.


3) Κόκκινη γραμμή τρίτη: ΝΑΙ στις περικοπές των αμυντικών δαπανών ΕΦΟΣΟΝ η ΕΕ μας εγγυηθεί εγγράφως την υπεράσπιση των συνόρων μας απέναντι στις συνεχείς απειλές πολέμου της Τουρκίας. Περικοπές στις αμυντικές δαπάνες με τέτοιο "γείτονα" στην περιοχή θα επισύρουν μετά βεβαιότητας σοβαρές ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα στο μέλλον. Και ο "νοών νοείτω"...


4) Κόκκινη γραμμή τέταρτη: ΝΑΙ στην εγκατάσταση Γερμανών τοποτηρητών ΕΦΟΣΟΝ όμως οι Γερμανοί δημοσιοποιήσουν την λίστα Χριστοφοράκου με τις μίζες σε Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι μας έφεραν στην κατάσταση αυτή.


Πρόκειται για κόκκινες γραμμές καθαρά οικονομικού περιεχομένου, οι οποίες προκύπτουν και ενεργοποιούνται άμεσα γιατί δεν αναφέρονται σε "πολύπλοκες διαδικασίες" τύπου λογιστικού ελέγχου του χρέους, ή αναθεώρησης του άρθρου 86 του Συντάγματος,  ούτε σε "πολύπλοκα γεωπολιτικά παιχνίδια" τύπου ανακύρηξης ΑΟΖ και επιστροφής γερμανικών αποζημιώσεων.


Η επίκληση των ανωτέρω κόκκινων γραμμών είναι απλή, βασίζεται σε ανθρώπινες αξίες και κατά κύριο λόγο θα αποδείξει ποιος από τους "μνημονιακούς" έχει πραγματικό σκοπό να διαπραγματευτεί (και δεν κοροϊδεύει τον κόσμο) και ποιος  από τους "αντιμνημονιακούς" γνωρίζει πως να διαπραγματευτεί. Μπορούν μάλιστα να αποτελέσουν και αντικείμενο προγραμματικής σύγκλησης για οικουμενική Κυβέρνηση ώστε να υπάρξει Κυβέρνηση στην χώρα και να μην αποτελεί η Ακυβερνησία πολιορκητικό κριό στα χέρια των δανειστών. Έτσι θα φανερωθεί και ποιοι από τους Έλληνες πολιτικούς ποντάρουν πραγματικά στην Ακυβερνησία της χώρας.

1 σχόλιο

  1. Νίκος Παπαγεώργης
    15 Μαΐου 2012 στις 3:09 π.μ.

    Ο κόσμος δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί από τις σειρήνες του χάους. Έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για αλλαγή στην Ελλάδα με το να φύγει από τα δύο μεγάλα μαντριά της κεντροδεξιάς (ΝΔ) και κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ), επιλέγοντας τελικά αρχηγούς και όχι απατηλές ιδεολογίες.

    Αν κάνει το μεγάλο λάθος να επιστρέψει στα μαντριά για να έχει δήθεν σταθερότητα, ή για να μην ανέβουν στην εξουσία οι "κακοί αριστεροί" ή οι "φασίστες ακροδεξιοί", τότε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Ας επιμείνει στην απόφασή του για κάτι νέο στην Ελλάδα.

    Όσοι φοβούνται εκβιασμούς από ΕΕ, πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η ΕΕ "πουλάει πολιτισμό" προς τις τρίτες χώρες (βλ. το "θεοκρατικό" Ιράν και την νοοτροπία της Ανατολής σε αντιδιαστολή με τον Δυτικό πολιτισμό) και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την απονεμηθεί ο χαρακτηρισμός του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΛΑΩΝ, ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που έχει σοβαρές ευθύνες για την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

    Τα σκληρά μέτρα μας πιέζουν να τα πάρουμε μόνοι μας. Αν βρεθεί κάποιος και θέσει στους Ευρωπαίους ευθέως θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (βλ. τις παραπάνω κόκκινες γραμμές) τότε οι Ευρωπαίοι θα κάνουν πίσω.

    Ανάμεσα στην πολιτική πλήρους απομόνωσης τύπου Βόρειας Κορέας και στην πολιτική υποτέλειας - προτεκτοράτου, υπάρχει η διαπραγμάτευση. Και αυτή είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν να την κάνουν Σαμαράς και Βενιζέλος οι οποίοι με τις απίστευτες κωλοτούμπες τους (ο 1ος με την άτακτη υποστολή της αντιμνημονιακής παντιέρας και ο 2ος με το χαράτσι της ΔΕΗ) έχουν γίνει τελείως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.

    Μόνα σημεία αναφοράς για τους Έλληνες πολίτες στην επιλογή της ψήφου πρέπει πλέον να είναι: α) η ατομική ικανότητα - αξιοπιστία συγκεκριμένων ηγετών (ανεξάρτητα αν αυτοί είναι δεξιοί ή αριστεροί) και β) ο σεβασμός των ηγετών αυτών στο Σύνταγμα.

Leave a Reply