Πρώτη δημόσια συγκέντρωση "Πρωτοβουλίας για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή"

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #1

Πρόσκληση για συνάντηση και συζήτηση, στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου 2012.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε τόσο θερμά και άμεσα στην «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή» και την προσυπογράψατε. Η ισότιμη συμμετοχή και η συνέργεια των Ελλήνων πολιτών είναι απαραίτητη για την ευόδωση των στόχων μας και, κυρίως, για την ανάδειξη του αιτήματος για νέο Σύνταγμα στην κορυφή του δημόσιου διαλόγου. Οι ιδέες σας μας κατακλύζουν καθημερινά, γι’  αυτό πρέπει και να τις οργανώσουμε λαμβάνοντας όλους εσάς υπ’ όψη.

Σας προσκαλούμε στην πρώτη δημόσια συνάντησή μας στην Αθήνα, την Δευτέρα 13/2/2012, ώρα 5:00 μμ., στην αίθουσα του 3ου ορόφου της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20), προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τη δράση και την οργανωτική δομή της Πρωτοβουλίας.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.   Σύντομο ιστορικό της Πρωτοβουλίας (πώς ξεκίνησε και από ποιους, ποια είναι τα βήματα που έχουν γίνει ως τώρα).

2.   Άμεσοι και μεσοπρόθεσμοι στόχοι και οργανωτική δομή.

Επίσης, θα γίνει αναφορά στην περίπτωση της Ισλανδίας, ως ένα θετικό προηγούμενο συνταγματικής αλλαγής που επετεύχθη από τον ίδιο τον λαό παρά τις αντιρρήσεις του πολιτικού κατεστημένου.

Οι φίλοι μας στην επαρχία και το εξωτερικό παρακαλούνται να μας στείλουν τις ιδέες τους για το πώς μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή μεταξύ μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις πιο αποτελεσματικά (π.χ. τακτικές τηλεδιασκέψεις μέσω Google+ ή Skype, συνεχής εσωτερική αλληλογραφία μέσω δημιουργίας Ομάδων Google ή Yahoo!, κλπ.).

Η Πρωτοβουλία δεν είναι υπόθεση λίγων προσώπων, αλλά της ευρύτερης και ισότιμης δυνατής συμμετοχής όσων προσυπογράφουν.

Σας περιμένουμε όλους στην συνάντησή μας.

Εκ μέρους της αρχικής ομάδος της Πρωτοβουλίας

κανένα σχόλιο

Leave a Reply