Γενική Συνέλευση ΔΣΑ 14.2.2012: Αυτονόητα και αγνοημένα

Γενική Συνέλευση ΔΣΑ 14.2.2012: Αυτονόητα και αγνοημένα



ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΜΕΝΑ

1) Λογοδοσία ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης για διαχειρίσεις των μη εγκεκριμένων από το δικηγορικό σώμα οικονομικών χρήσεων, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δικηγόρων στο άρθρο 200 παρ. β με υποβολή από το Διοικητικό Συμβούλιο απολογισμών προς έγκριση, επειδή πρέπει να γνωρίζουμε πως αξιοποιείται η ετήσια εισφορά 22.000 εγγεγραμμένων μελών του Δικηγορικού Συλλόγου καθώς και οι λοιπές κρατήσεις επί των γραμματίων υπέρ του Συλλόγου.

2) Λογοδοσία της επιτροπής μητρώου του συλλόγου αναφορικά με την εκκαθάριση αυτού, επειδή η παραμονή στο μητρώο προσώπων που δεν ασκούν την δικηγορία επιβαρύνει το μέρισμα και αλλοιώνει την βούληση του δικηγορικού σώματος

3) Δημοσίευση των πρακτικών των συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων ώστε το δικηγορικό σώμα να έχει θεσμικά κατοχυρωμένη ενημέρωση των αποφάσεων που λαμβάνονται για λογαριασμό του.
ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Όποιος επιθυμεί να υπογράψει το κείμενο θα το αναζητήσει σε συναδέλφους που θα κάθονται στην τελευταία σειρά καθισμάτων στην αριστερή πλευρα όπως εισερχόμαστε στον χώρο της γενικής συνέλευσης.

2. Η συλλογή υπογραφών θα ξεκινήσει στις 13:30 και θα τελειώσει στις 14:15 οπότε και θα παραδοθεί είτε στον διευθύνοντα την συζήτηση (αν υπάρξει απαρτία) είτε στον Πρόεδρο του Συλλόγου (αν δεν υπάρξει απαρτία).

3. Τηλέφωνα για συλλογές υπογραφών
*******************************

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην συλλογή υπογραφών μπορούν να αναγράψουν στο wall το όνομά τους, και οι διαχειριστές της σελίδας θα επικοινωνήσουν μαζί τους.
Τηλέφωνα συναδέλφων που θα μαζεύουν υπογραφές θα αναγραφούν στο wall μέχρι και τις 09:00 το πρωί.
Όσοι θα έρθουν θα πρέπει να είναι μέχρι τις 13:00 στο χώρο της γενικής συνέλευσης.

Διοργανωτές:

Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης

Χρήστος Κλειώσης

Αριστοτέλης Κατράνης

Επαμεινώνδας Στυλόπουλος

Αλέξανδρος Βαρνάβας

Όμηρος Ζέλιος

Βαγγέλης Ζαγκλής

Γεώργιος Ελμαλής

Όλγα Λύτρα

Νικόλαος Λύτρας

Τάσσος Μωραίτης

Γιάννης Παπαναστασόπουλος

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Γεράσιμος Ρίκος

Νικόλαος Συγκρίδης

https://www.facebook.com/#!/events/361531047199449/

κανένα σχόλιο

Leave a Reply