Η μεθόδευση της βιολογικής εξόντωσης των Ελλήνων.

Πριν μερικούς μήνες έτυχε να παρακολουθήσω την Αμερικανική κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο "Παγκόσμια Εισβολή". Το σενάριο της ταινίας διαπραγματεύονταν την φανταστική εισβολή εξωγήινων στην Βόρεια Αμερική, επειδή οι εν λόγω εξωγήινοι είχαν ανάγκη το νερό ως πηγή ενέργειας. Κατά την απόβασή τους λοιπόν στην παραλία της Φλόριντα, και αφού κυριολεκτικά ξεκίνησαν να εκτελούν τους ξαφνιασμένους λουόμενους, ανέκυψε το εύλογο ερώτημα από τους αμερικανούς στρατιωτικούς: "μα καλά... αφού έχουν ανάγκη πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, γιατί σκοτώνουν ανθρώπους και δεν έρχονται σε διαπραγματεύσεις μαζί μας, ώστε να δούμε τι μπορούμε να τους δώσουμε ειρηνικά;"


Η απάντηση ήλθε κυνική και αποστομωτική από έναν αξιωματούχο της CIA, ο οποίος είπε: "Σκοτώνουν κόσμο γιατί είναι πάγια τακτική της αποικιοκρατίας, ότι όποιος θέλει να εκμεταλλευτεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ενός κράτους πρέπει προηγουμένως να εξοντώσει τον εγχώριο πληθυσμό..." 


Είναι γνωστές οι αποικιοκρατικές εισβολές των λεγόμενων "Δυτικών" σε τρίτες χώρες προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, με την ταυτόχρονη εξόντωση του εγχώριου πληθυσμού, με μερικά παραδείγματα αυτά των Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής, των κατοίκων της  Γουατεμάλα ή της Νιγηρίας (η πρώτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα της Αφρικής, όπου το 80% του πληθυσμού της λιμοκτονεί). Τα αποτελέσματα των αποικιοκρατικών εισβολών είναι τα ίδια: αφαίμαξη του εγχώριου πλούτου και εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού. Η μόνη  διαφορά των σημερινών αποικιοκρατικών εισβολών από τις παλαιότερες, είναι ότι οι παλαιότερες γίνονταν με αφορμή δήθεν την διάδοση του Χριστιανισμού (Καθολικισμού), ενώ τώρα γίνονται στο όνομα της "ελευθερίας" (βλ. εισβολή στο Ιράκ), ή δήθεν για παροχή οικονομικής βοήθειας σε φτωχούς ανθρώπους (βλ. ΔΝΤ).



Οι ελληνικές παθογένειες.


Το κοινό γνώρισμα όλων των λαών που έπεσαν και πέφτουν θύματα της αποικοκρατίας ήταν και είναι ότι όλοι τους ήταν και  είναι τεχνολογικά υπανάπτυκτοι. Έτσι και εμείς, όσο και αν προσπαθούν μερικοί να το κρύψουν, από άποψη τεχνολογικών υποδομών είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο με λαούς της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, ύστερα από μία ανεξήγητη αποβιομηχανοποίηση της Ελλάδας τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Άρα ιδανικά θύματα του οποιοδήποτε αποικιοκράτη.


Σε χαρακτηριστικό άρθρο του δημοσιογράφου Λουκά Γερμανού της εφημερίδας "FreeSunday 29-5-2011", παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της έρευνας της ερευνητικής ομάδας του Τμήματος της Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πολιτικής του Παν. Μακεδονίας. Το εν λόγω άρθρο καταλήγει: "...Η Ελλάδα λοιπόν φαίνεται πως δεν έχει μετακινηθεί προς ένα μοντέλο σύνθετων υπηρεσιών και προϊόντων έντασης τεχνολογίας και γνώσης..."


Είναι πασιφανές, ότι η τραγική έλλειψη τεχνολογικών υποδομών στην Ελλάδα  είναι η ρίζα των σύγχρονων δεινών στην Ελλάδα (μειωμένη παραγωγή και ανταγωνιστικότητα, με παράλληλο συνωστισμό των νέων σε επαγγέλματα υπηρεσιών), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανεργία, την υποαπασχόληση και την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό. Μια μετανάστευση, κατά την οποία το 84,1% των νέων αποφασίζει να μείνει μόνιμα έξω (κατά το ανωτέρω άρθρο), με τα ποσοστά των πτυχιούχων να κυμαίνονται: οικονομία-διοίκ. επιχειρήσεων (81%), νομικοί (33%), θετικές επιστήμες-ηλ. υπολογιστές (25%) και μηχανικοί (23%), και με χώρες προορισμού την Βρετανία (31%), τις ΗΠΑ (28,7%), την Γερμανία (6,6%) κτλ.


Ο ρόλος των Ευρωπαίων.


Οι παθογένεις της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένες, όπως ακριβώς στα Αφρικανικά κράτη, και αποτελούν πρόκληση των Ευρωπαίων να εφαρμόσουν για μια ακόμα φορά την ανωτέρω αρχή της αποικιοκρατίας και εναντίον των Ελλήνων: αφού η Ελλάδα έχει πολλές πλουτοπαραγωγικές πηγές (χρυσός, φυσικό αέριο, βωξίτης, νικέλιο, πετρέλαια κτλ), για να βάλουν χέρι σε αυτές πρέπει πρώτα να εξοντώσουν τον γηγενή πληθυσμό. Και γι' αυτό, αντί οι σωτήρες μας Δυτικοί (Ευρωπαίοι και ΔΝΤ) να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε και εμείς βαριά βιομηχανία (όπως πρόσφατα πρότεινε ο πρόεδρος του ασφαλιστικού ομίλου ALLIANZ), αποφασίζουν να εξοντώσουν βιολογικά τον ελληνικό πληθυσμό με τις απολύσεις, τις περικοπές και την άγρια φορολογία. Δηλαδή το μνημόνιο εφαρμόζεται στην Ελλάδα, όχι γιατί δήθεν δεν υπάρχει άλλη εναλλάκτική, αλλά γιατί είναι η τελευταία πράξη του δράματος για την εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού, προκειμένου οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι να βάλουν χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας.


Ο κ. Παπανδρέου είναι απλά ο εντολοδόχος τους  (γι' αυτό τον βράβευσαν) και όχι απλά ένας ανίκανος-"χαζούλης" πολιτικός, ή ένας άτολμος "σοσιαλιστής" που τόσο καιρό δεν τολμά να τα βάλει με τους συνδικαλιστές. Όταν μάλιστα μεθοδεύονται απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων (χωρίς βιομηχανική οικονομία να τους απορροφήσει και με τα επαγγέματα υπηρεσιών ήδη κορεσμένα), όταν μεθοδεύονται περαιτέρω περικοπές στον χαμηλοσυνταξιούχο, αύξηση του ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης και περεταίρω άγρια φορολογία για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Ευρωπαίοι μεθοδεύουν την  βιολογική  εξόντωση των Ελλήνων που βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε άμεσα (πείνα), είτε έμμεσα (μετανάστευση).


Γι' αυτό και οι Ευρωπαίοι καίγονται για συναίνεση από όλα τα πολιτικά κόμματα, ώστε να κρύψουν τον δικό τους δόλιο σκοπό και να καλύψουν τον εντολοδόχο τους κ. Παπανδρέου. Και μάλιστα, για το καλό μας, όπως η "διάδοση" του Καθολικισμού στους Αφρικανούς και η "απελευθέρωση" των Ιρακινών. Όταν θα μείνει μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες, τότε θα βάλουν χέρι σε όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας (νικέλιο, βωξίτη, φυσικό αέριο, χρυσός, πετρέλαιο κτλ).


Η φάρμα των ζώων.


Επειδή τα παραδείγματα με την ελληνική ιστορία είναι της μόδας... (ναυμαχία της Σαλαμίνας...), ας παραθέσουμε και εμείς μία διδακτική ιστορία, όχι από τους ανθρώπους αλλά  από το βασίλειο των ζώων. Ας φανταστούμε την Ελλάδα ως ένα μαντρί με άρρωστα πρόβατα. Με πρόβατα αδυνατισμένα και καχεκτικά που δεν παράγουν γάλα (έλλειψη τεχνολογικών υποδομών) και που περιτρυγιρίζονται από λύκους (Ευρωπαίους αποικιοκράτες), έτοιμους να μπουν στο μαντρί.


Τα πρόβατα αυτά για κακή τους τύχη, έτυχε να διοικούνται από  έναν γάτο με το όνομα Τζέφρυ, ο οποίος, κρυφά από όλους, έμπασε τους λύκους μέσα στο μαντρί, μέσω μίας τρύπας του φράχτη (διεθνής διασυρμός της Ελλάδας για διαφθορά, ώστε να μην μας δανείζει κανείς και να είμαστε έρμαιο των Ευρωπαίων δανειστών). Όταν τα αδύνατα πρόβατα, εκεί που έτρωγαν αμέριμνα κουτόχορτο (σοσιαλιστικές ιδεοληψίες-να πληρώνονται και να κάθονται) για δεκαετίες, είδαν τους λύκους να έχουν περάσει τον φράχτη και να είναι έτοιμοι να τα φάνε (ξεπούλημα των πάντων, απολύσεις και δυστυχία) τρέχουν στον γάτο τον Τζέφρυ να κάνει κάτι.


Ο γάτος όμως (παρά το ότι ο ίδιος και σε συνεννόηση με τους λύκους τους έμπασε μέσα) έκανε τον ανήξερο και έριξε το φταίξιμο στο τσοπανόσκυλο του μαντριού που το έλεγαν Μπούλη (o οποίος ήταν αρχηγός των προβάτων πριν τον γάτο) και ο οποίος για αρκετά χρόνια, αντί να προειδοποιήσει τα πρόβατα για τους λύκους που πλησίαζαν, το είχε ρίξει στον ύπνο και το play station.


Τότε τα πρόβατα τρέχουν στον Μπούλη να του ζητήσουν εξηγήσεις, αλλά αυτός και πάλι ρίχνει το φταίξιμο στον προηγούμενο αρχηγό των προβάτων, το κινέζικο κοκοράκι που το έλεγαν Σίμο, το οποίο είχε φροντίσει (σε συνεργασία με τους λύκους) να γεμίσει τον φράχτη (ελληνική οικονομία) που φύλαγε τα πρόβατα με τρύπες (είσοδος στο ευρώ χωρίς να έχουμε τις προϋποθέσεις, εθισμός στα φθηνά δανεικά και εκτίναξη του δημόσιου χρέους).


Αφού δεν έβγαλαν άκρη τα πρόβατα από τον γάτο και τους υπόλοιπους, αποφασίζουν να βγάλουν αρχηγούς δικούς τους, για να δουν τι θα κάνουν με τους λύκους. Εκλέγουν λοιπόν τέσσερα πρόβατα: τον Σαμαρούλη, τον Κωλοτούμπα, τον μικρό Τσιριζούλη και την γριά προβατίνα Κοκκινούλα, και ξεκινά καθένας τους να καταστρώνει πλάνο αντιμετώπισης των λύκων (οι οποίοι στο μεταξύ ακονίζουν τα δόντια τους).


Πρώτος ο Κωλοτούμπας (το πιο χοντρό πρόβατο) ρίχνει την ιδέα να δώσουν συναίνεση στον γάτο Τζέφρυ για ό,τι έκανε (παρά την προδοσία του κατά των προβάτων), ώστε να εκλιπαρήσουν καλύτερα για έλεος, με την λογική, ότι αφού οι λύκοι συνεργάζονται με έναν γάτο, θα συνεργαστούν και με μερικά πρόβατα. Είναι το πρόβατο που, στο μεταξύ, έχει καταφέρει να πει 100 διαφορετικά πράγματα, αντιφατικά μεταξύ τους, ώστε ό,τι και να γίνει να ισχυρίζεται ότι έπεσε μέσα... Δεύτερος ο Τσιριζούλης, αφού κατηγορεί τον γάτο Τζέφρυ για την ύπουλη συνεργασία του με τους λύκους (σωστά), προτείνει να μπάσουν στο μαντρί δεκάδες άλλα άρρωστα πρόβατα από την Ασία και την Αφρική ώστε να φτιάξουν έναν  στρατό άρρωστων προβάτων για να αντιπαρατεθούν στους λύκους....!!!


Μετά τις μπούρδες των ανωτέρω άπειρων προβάτων, παίρνουν το λόγο τα πιο έμπειρα και έξυπνα πρόβατα. Έτσι λοιπόν η Κοκκινούλα, ρίχνει άλλη ιδέα. Να βαφτίσουν τους λύκους πρόβατα (συντρόφους) και να τους πείσουν ότι και αυτοί είναι θύματα του κεφαλαίου, ώστε να διοχετεύσουν την ορμή τους εκεί... και επισημαίνει την ανάγκη να αυξηθεί η ποσότητα του κουτόχορτου στα πρόβατα. Τελευταίος έμεινε ο Σαμαρούλης, ο οποίος αφού άκουσε όλους τους άλλους, και αφού απέριψε την συναίνεση στον προδότη γάτο, προτείνει άλλα "βαφτίσια"...: να βαφτίσουν τα πρόβατα λύκους και να πουν στους λύκους, των οποίων τα σάλια άρχισαν να τρέχουν: μην μας φάτε, αλλά δώστε μας καμία μπριζολίτσα (επιμήκυνση) αντί για κουτόχορτο, και θα καταλάβετε στο τέλος ότι τρώγοντας μπιζόλες εμείς τα πρόβατα θα γίνουμε λύκοι, άρα δεν είναι σωστό λύκοι να φάνε λύκους (όλοι είμαστε Ευρωπαίοι).


Επειδή όμως όλες οι προτάσεις δεν ικανοποίησαν τα πρόβατα (πως είναι δυνατόν να θέσουν ...άρρωστα πρόβατα στους λύκους όρους...), αυτά αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες τους στα ...πόδια τους και ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται "αγανακτισμένα" στην πλατεία του μαντριού, απαιτώντας οι λύκοι να φύγουν από το ματνρί...!!!


Ύστερα από τον πανζουρλισμό που δημιουργήθηκε (με τους λύκους να είναι ξεροί από τα γέλια..), και αφού ο γάτος Τζέφρυ μηδίασε με τα αγανακτισμένα πρόβατα που προσπαθούν να θέσουν όρους στους λύκους, και αφού ο ίδιος τους μήνες που κυβέρνησε φρόντισε να κατεδαφίσει όλον τον φράχτη που φύλαγε τα πρόβατα (ελληνική οικονομία), έθεσε πλαγίως την λύση στα πρόβατα: για να φύγουν οι λύκοι, τα πρόβατα πρέπει να καλέσουν σε βοήθεια τα λιοντάρια της παγκόσμιας διακυβέρνησης (συγγενείς του άλλωστε, της οικογένειας των αιλουροειδών, μόνο που αυτός είναι στην χαμηλότερη βαθμίδα...γάτος).


Ηθικό δίδαγμα: ο μικρός σε μέγεθος είναι καταδικασμένος να τρώει σφαλιάρες από τον μεγάλο. Το πρόβατο είναι καταδικασμένο να το φάει ο λύκος και χρειάζεται ένα άγριο ζώο να το φυλάει. Στην δε περίπτωση του παραμυθιού μας, για να επιβιώσουν τα πρόβατα πρέπει απλά  να αλλάξουν προστάτη. Αφού απορρίψουν τους λύκους (Ευρωπαίους αποικιοκράτες) και τους Αμερικανούς (λιοντάρια της παγκόσμιας διακυβέρνησης), πρέπει να στραφούν στις Αρκούδες του Βορρά για διώξουν όλους τους παραπάνω. Ενώ παράλληλα πρέπει να αλλάξουν  διατροφολόγιο και αντί για  κουτόχορτο να αρχίσουν να τρώνε αυτό που οι Αρκούδες τρώνε και έγιναν Αρκούδες:...λύκους...

1 σχόλιο

  1. Νίκος Παπαγεώργης
    3 Ιουνίου 2011 στις 10:24 μ.μ.

    Να σημειωθεί ότι κομβικό σημείο για την συνεργασία των προβάτων με τις Αρκούδες ήταν, είναι και θα είναι η κοινή τους θρησκεία...

Leave a Reply