Η νέα απάτη της υποτιθέμενης "ψυχρότητας" των Αμερικανών και τωνΙσραηλινών έναντι των Τούρκων


Τους τελευταίους μήνες, φάνηκε τελικά ότι οι εξελίξεις στο διεθνές γεωπολιτικό παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας δεν είναι μόνο τραγικές, αλλά και αστείες. Τραγελαφικές θα λέγαμε για να είμαστε πιο σαφείς. Είδαμε έναν Έλληνα πρωθυπουργό να  μας βάζει υπόδουλους στην Αμερική, μέσω του ΔΝΤ, χωρίς να παίρνει δάνεια δις ευρώ από Ρωσία ή Κίνα με ελάχιστο επιτόκιο, είδαμε την Τουρκία να γίνεται ξαφνικά δήθεν "προστάτιδα" των διαφορετικών πολιτισμών μέσω της άδειας για θεία λειτουργία στην Παναγία Σουμελά και το αποκορύφωμα... είδαμε οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί να γίνονται ξαφνικά "εχθρικοί" έναντι των Τούρκων.

Δεν ξέρω αν οι Έλληνες, ίσως με τα περισσότερα πανεπιστημιακά πτυχία στον κόσμο (σε αναλογία πληθυσμού), έχουμε πάθει μία γενικευμένη κρίση απάθειας. Δεν ξέρω αν φταίει η υπομονή και διαλλακτικότητα του σύγχρονου πολιτισμού μας. Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο του οποίου η Κυβέρνηση να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, αφού εκλέχθηκε με το σύνθημα ότι "υπάρχουν λεφτά" και μετά τις εκλογές να μας βάζει το δίλημμα: χρεοκοπία ή ΔΝΤ. Το θέμα όμως σε αυτό το άρθρο είναι το εξής: την γενικευμένη κρίση καταστολής και απάθειάς μας την πήραν χαμπάρι και οι ξένοι παράγοντες, με αποτέλεσμα να στήσουν μία καταπληκτική, απίστευτη, θεατρική χορογραφία, η οποία κατάφερε να ξεγελάσει από απλούς πολίτες μέχρι και επιπόλαιους (για να μην πούμε κάτι άλλο) αρχηγούς κομμάτων, οι οποίοι μάλιστα διατείνονται ότι είναι και "πατριώτες".



Είναι ήδη νωπές οι διεθνείς περιοδείες του κ. Παπανδρέου σε όλο τον κόσμο, λίγο μετά τις εκλογές, με σκοπό να πείσει τις διεθνείς αγορές (από την Αμερική μέχρι την ...Ινδία), για το πόσο διεφθαρμένη είναι η Ελλάδα... Αφού τις τρομοκράτησε για τα καλά, και αφού τα επιτόκια δανεισμού εκτοξεύτηκαν πλέον από το 6% και 7% επί ΝΔ, στο 12%, γύρισε ο "ηγέτης" μας και μας μίλησε για τον Τιτανικό, τα παγόβουνα κτλ... Φυσικά, ποτέ δεν μας εξήγησε τις διαφορές της διαφθοράς στην Ελλάδα της ΝΔ, με την διαφθορά της Ελλάδας του Σημίτη, στην κυβέρνηση του οποίου ήταν κορυφαίο στέλεχος, όπως επίσης ποτέ δεν μας είπε γιατί προεκλογικά μας κορόιδευε λέγοντας ότι "λεφτά υπάρχουν".

Αστείες δικαιολογίες ότι η ΝΔ τον κορόιδεψε, την στιγμή που όλα τα στοιχεία ήταν γνωστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, όχι απλά δεν πείθουν κανένα, αλλά αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ηθικά (ίσως και νομικά) παράνομη: υπέκλεψε την ψήφο του απλού Έλληνα με απάτη του κοινού ποινικού δικαίου ("λεφτά υπάρχουν" πριν τις εκλογές και απειλή χρεοκοπίας μετά τις εκλογές) και αλλοίωσε την πραγματική βούληση του εκλογκού σώματος.

Αμέσως μετά την ξαφνική και αναπάντεχη απειλή χρεοκοπίας έρχονται ως δια μαγείας οι Αμερικανοί του ΔΝΤ να μας ...σώσουν. Δεν ήταν αρκετό το φαγοπότι των ξένων πολυεθνικών λιανικού εμπορίου, ρούχων κτλ εις βάρος του απλού Έλληνα βιοτέχνη, μπακάλη κτλ. Δεν ήταν αρκετή η ωμή επέμβαση των Γερμανών εις βάρος μας με την εξαγορά του ΟΤΕ (ο ΟΤΕ από χρεοκοπημένος, έγινε με τους Γερμανούς ξαφνικά κερδοφόρος), με τα εξοπλιστκά προγράμματα (υποβρύχια που γέρνουν, τεθωρακισμένα χωρίς βλήματα). Αλλά με το ΔΝΤ, η Ελλάδα άρχισε ξαφνικά να είναι οφειλέτης υπέρογκων ποσών στους Αμερικανούς, και τους οποίους θα ξεπληρώσει με εξευτελιστικούς μισθούς των 500 ευρώ για τις πολυεθνικές τους, με το ξεπούλημα κερδοφόρων ενεργειακών φορέων όπως η ΔΕΗ και το κυριότερο με τα πετρέλαια του Αιγαίου, για τα οποία ήδη ετοιμάζονται γεωτρύπανα.

Ωστόσο, το θέμα μας δεν είναι αυτά (τα οποία είναι ήδη γνωστά) αλλά αυτά που θα πούμε στην συνέχεια. Μπροστά σε αυτό το απερίγραπτο φαγοπότι που ετοιμάζονται να κάνουν οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί (Goldman Sachs) του ΔΝΤ, και ενώ ήδη γυαλίζουν τα κουτάλια και τα πιρούνια τους, οι Έλληνες ξαφνικά αντέδρασαν. Άρχισαν να γίνονται προτάσεις για εξόρυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου και των άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας και ακόμα περισσότερο εντάθηκαν οι φωνές που ήθελαν οικονομική συνεργασία με την Ρωσία.

Δηλαδή φωνές που δεν έκαναν απλά  λόγο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξ/πολης που μπλόκαραν οι "κακοί" Βούλγαροι, αλλά για 100 δις ευρώ που θα μας έδιναν οι Ρώσοι αν τους δίναμε έναν ναύσταθμο στην Σύρο και για Ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κάνουμε εξόρυξη των πετρελαίων κτλ του Αιγαίου, ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Αλήθεια, για την μη εξόρυξη των πετρελαίων του Αιγαίου με την συνεργασία Ρώσων, πάλι οι "κακοί" Βούλγαροι φταίνε..???

 Μιλάμε δηλαδή για στρατηγική οικονομική συνεργασία με τους Ρώσους, η οποία θα μας απέφερε πολλά δις ευρώ και θα μας εξασφάλιζε τα ανατολικά μας σύνορα έναντι των Τούρκων για πάντα....γιατί το κουνούπι (Τουρκία) δεν θα μπορούσε ποτέ να απειλήσει τον ελέφαντα (Ρωσία), αν αποφασίζαμε να εξορύξουμε με τους Ρώσους (και όχι με τους φιλότουρκους Αμερικανούς) τα πετρέλαια του Αιγαίου.

Μετά από αυτές τις προτάσεις - απαιτήσεις του Ελληνικού λαού, έντρομοι οι Γερμανοί και κυρίως οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί του ΔΝΤ είδαν ότι το φαγοπότι που κάνουν και ετοιμάζονται να γιγαντώσουν στην Ελλάδα.... απειλείται...

Στήσανε λοιπόν οι "αθεόφοβοι" μια απερίγραπτη θεατρική χορογραφία μιας "υποτιθέμενης" εχθρικής - ψυχρής στάσης των Αμερικανών και των Ισραηλινών έναντι την Τουρκίας (η οποία ήταν ανέκαθεν ο στρατιωτικός τους βραχίωνας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου), με τελικό στόχο να ΠΕΙΣΟΥΝ τους Έλληνες ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ως οικονομικούς και στρατιωτικούς εταίρους, να τους ΠΕΙΣΟΥΝ ότι από τον Μπαμπούλα Τουρκία ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...γιατί και αυτοί δήθεν έχουν προβλήματα με τους Τούρκους.

Απίστευτη η παγίδα και καταπληκτική σε σύλληψη η απάτη που μας ετοιμασαν  έντεχνα  Αμερικανοί, Ισραηλινοί και Τούρκοι και ακόμα πιο απίστευτο το πως έπεσαν σε αυτή κομματικοί αρχηγοί που θεωρούν τους εαυτούς τους "πατριώτες", ενώ δεν είναι τίποτα παραπάνω από κοινοί τυχοδιώκτες. Όσο για τον απλό λαό....η απάθειά του δεν του επιτρέπει να πιστέψει τίποτα παραπάνω από αυτά που του πλασάρουν.

Ο απλός λαός βρίσκεται σε καταστολή, στην κατάντια να  κοιτάει απαθής μία κυβέρνηση να του παίρνει τα χρήματα μέσα από την τσέπη, ενώ προεκλογικά έλεγε ακριβώς τα αντίθετα. Ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας, δίνει ρεσιτάλ αναισθησίας, ενώ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να προκαλέσει εκλογές όπου να φανεί η πραγματική βούληση του λαού ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ. Ενώ οι δικαστές κοιτάζουν αμέριμνοι το άπειρο, ενώ μπορούν να κηρύξουν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών αντισυνταγματικό-παραβίαση της αρχής της ισότητας (ελάχιστα χρόνια παραγραφής για τερατουργήματα των υπουργών, την ίδια στιγμή που ισχύει η εικοσαετής παραγραφή για τον απλό πολίτη).

Η επιπολαιότητα (για να μην χρησιμοποιήσουμε πιο βαρύ χαρακτηρισμό) όσων πιστεύουν και ενεργούν με βάση αυτή την υποτιθέμενη "εχθρότητα-ψυχρότητα" Αμερικανοϊσραηλινών και Τούρκων, θα φανεί περίτρανα όταν οι Έλληνες ξυπνήσουν και αντιδράσουν στο ΔΝΤ και την οικονομική αφαίμαξη που υφίστανται τώρα, αλλά και θα υποστούν  στο μέλλον με την εξόρυξη των  πετρελαίων του Αιγαίου από Αμερικανούς και Τούρκους. Όταν δηλαδή αντιδράσουν οι Έλληνες στο φαγοπότι που τους ετοιμάζουν, είναι οι ίδιοι οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί του ΔΝΤ ("προστάτες" μας όσο είμαστε "καλά παιδιά") που θα ξαμολήσουν τους Τούρκους να κινηθούν στρατιωτικά εναντίον μας...

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά, στο τέλος θα τρελαθούμε τελείως... Μετά τις εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα για τα πετρέλαια στην Ελλάδα και την λαϊκή απαίτηση για ενεργειακή συνεργασία με τους Ρώσους (όχι μόνο στον αγωγό Μπουργκάς-Αλέξ/πολης αλλά και στο Αιγαίο), τρίβουμε τα μάτια μας...

    Το ότι Αμερικανοί, Εβραίοι (Goldman Sachs) και Γερμανοί τρομοκρατήθηκαν (οι οποίοι, όλοι τους, αφαιμάζουν κανονικότατα την ελληνική οικονομία) είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι γνωστή και η ξαφνική αλλαγή στάσης, έναντι της Ελλάδας, του ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ (άρχισε ξαφνικά να διακηρύσσει ότι δήθεν "στηρίζει" οικονομικά την Ελλάδα).

    Όπως επίσης είναι γνωστή και η αλλαγή στάσης και των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, οι οποίοι ενώ μέχρι πρίν ένα μήνα έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει να αποδεχθεί τον "Νεοοθωμανισμό" και την επεκτατικότητα των Τούρκων (γιατί το δόγμα ισορροπίας δυνάμεων ανήκει στο παρελθόν) ξαφνικά άρχισαν να μας "προστατεύουν" από τους Τούρκους, με τους οποίους δήθεν έχουν προβλήματα.

    Αλλα το ότι Ο ΦΟΒΟΣ των Γερμανών από την ενδεχόμενη ενεργειακή συνεργασία Ελλήνων - Ρώσων στο Αιγαίο, θα ήταν τόσο μεγάλος, ώστε να σκηνοθετήσουν την βράβευση του πρωθυπουργού της Ελλάδας για την εργατικότητα, την "αναδιοργάνωση" και την "μεθοδικότητα" των Ελλήνων, δεν το περίμενε κανείς....

    Μας βραβεύουν δηλαδή ποιοί; Αυτοί που μέχρι πριν λίγους μήνες μας έβριζαν ως διεφθαρμένους και τεμπέληδες και μας ζητούσαν ελληνικά νησιά για τα χρέη μας...

    Ας μην προσπαθούν άλλο, τους πήραμε χαμπάρι...όπως πήραμε χαμπάρι και το ότι η σωτηρία της Ελλάδας πλέον βρίσκεται στην ενεργειακή συνεργασία με τους Ρώσους στο Αιγαίο και όχι μόνο.

    Ας μην κουράζονται να φτιάχνουν άλλες θεατρικές χορογραφίες. Εδώ σε λίγο θα βγει και η Αγγλία να βγάζει ταξιδιωτικές οδηγίες για το πόσο ασφαλής και καλός τουριστικός προορισμός είναι η Ελλάδα, από εκεί που τα τελευταία χρόνια μας κατηγορούσε...

Leave a Reply