Εξακρίβωση στοιχείων α λα γκρέκα


Στις 29 Ιουνίου, ο Θάνος Τζήμερος δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία ενός υπηρεσιακού σημειώματος της Αστυνομίας με το οποίο γίνεται «ταυτοποίηση» αλλοδαπού. Ο λαθρομετανάστης έχει δηλώσει στην αστυνομία (ενδεχομένως σε διαφορετικούς χρόνους και σε διαφορετικές υπηρεσίες) 3 υπηκοότητες, 5 επώνυμα, 3 ονόματα, 3 πατρώνυμα, 5 μητρώνυμα και 4 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης! Το σουρεαλιστικό είναι ότι στο υπηρεσιακό σημείωμα, που επέχει θέση ταυτότητας, αναγράφονται όλες αυτές οι εκδοχές! Όμως παρ’ ό,τι μπήκε στην Ελλάδα παράνομα και παρ’ ό,τι αυταποδείκτως προσπάθησε πολλές φορές να εξαπατήσει τις ελληνικές αρχές, η αστυνομία, ενώ τον προόριζε για απέλαση, τον άφησε ελεύθερο για... ανθρωπιστικούς λόγους!
Τη φωτογραφία έστειλε στον κ. Τζήμερο αστυνομικός, εκφράζοντας την απελπισία του για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό κράτος, για τον διακοσμητικό ρόλο της αστυνομίας και για την πλήρη αδιαφορία της Δημόσιας Διοίκησης για την ασφάλεια των πολιτών.
Προφανώς πρόκειται για μείζον πολιτικό θέμα και ο κ. Τζήμερος το ανέδειξε, ως ώφειλε, με το εξής σχόλιο:
“Αυτό λέγεται εξακρίβωση στοιχείων α λα γκρέκα. Και λέγεται επίσης διαχείριση επικίνδυνων εισβολέων α λα γκρέκα: ο τύπος έδωσε πεντακόσια διαφορετικά στοιχεία, δουλεύοντας τις υπηρεσίες ψιλό γαζί, αλλά αυτές τον άφησαν ελεύθερο για... ανθρωπιστικούς λόγους! Το πιο γελοίο κράτος στον κόσμο!”

Η δημοσίευση έγινε viral. Μόνο μέσω της σελίδας του Θάνου Τζήμερου στο FACEBOOK, είχε απήχηση σε 55.000 περίπου άτομα.
Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου το Facebook τον ενημέρωσε ότι (μετά από ομαδικές αναφορές – καταγγελίες κατά της ανάρτησης) η ανάρτηση αφαιρείται και ο ίδιος μπλοκάρεται για 30 μέρες, στη διάρκεια των οποίων δεν θα μπορεί να δημοσιεύει και να σχολιάζει τίποτε. Το παράλογο είναι ότι η ίδια ακριβώς δημοσίευση υπάρχει ακόμα στη σελίδα του κ. Τζήμερου εδώ: https://www.facebook.com/…/a.47018389307…/2300111920081432/…
Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί, τα συμφέροντα των οποίων απειλούνται, και γι΄ αυτό προσπαθούν να φιμώσουν μια πολιτική φωνή, που δεν φοβάται και δεν κουράζεται να ξεσκεπάζει τη χρυσοφόρα επιχείρηση «αλληλεγγύης» των εγχώριων και των εξωχώριων συμμοριών που συμμετέχουν στο κύκλωμα της λαθρομετανάστευσης.
Όμως ματαιοπονούν. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συνεχίσει να υποστηρίζει το δικαίωμα των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών να ζήσουν με ασφάλεια στην πατρίδα τους. Θα συνεχίσει να ζητά το αυτονόητο, την εφαρμογή του νόμου, ο οποίος προβλέπει πως οποιοσδήποτε μπει παράνομα στη χώρα, συλλαμβάνεται, προφυλακίζεται και οδηγείται στο δικαστήριο - δεν κυκλοφορεί δηλαδή ελεύθερος, ειδικά μάλιστα αν έχει δώσει ψευδή στοιχεία στην Αστυνομία, δηλαδή βαρύνεται και με αυτό το ποινικό αδίκημα.
Θα συνεχίσει επίσης να καταγγέλλει τους φασίστες του διαδικτύου οι οποίοι, με ενορχηστρωμένες μαζικές επιθέσεις, φιμώνουν όσους αντιτίθενται στα σχέδιά τους.
Υ.Γ. Το προεκλογικό περίπτερο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στη Ν. Σμύρνη έγινε μέσα σε δύο μέρες, δύο φορές στόχος βανδάλων – φασιστών, οι οποίοι το κατέστρεψαν. Αυτά είναι προφανώς τα μόνα «αντεπιχειρήματα» που διαθέτουν

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε το 2008.
Δείτε τους συντελεστές και την ταυτότητα της προσπάθειας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

κανένα σχόλιο

Leave a Reply