Νέα επικοινωνιακή τακτική από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αξιοποίηση στελεχών του κόμματος







Καινούργια επικοινωνιακή τακτική θέτει σε εφαρμογή το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε διάχυτη γκρίνια σε στελέχη του κόμματος και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα επειδή ένιωθαν ότι δεν αξιοποιούνταν αρκετά από την ηγετική ομάδα της ΝΔ. Αυτό αλλάζει και στο εξής θα ενεργοποιούνται ανάλογα με το θέμα που θέλει να αναδείξει η ΝΔ ή που βρίσκεται στην επικαιρότητα οι αρμόδιοι Τομεάρχες, οι αναπληρωτές τους και οι βουλευτές. 

Η νέα τακτική θεωρείται ότι θα βάλει τέλος στα φαινόμενα εσωστρέφειας και θα αναδείξει όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ, νέο και παλαιότερο. Και αυτό γιατί στην Πειραιώς εκτιμούν ότι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και θέλουν να έχουν σε ετοιμότητα το σύνολο του κόμματος.  

Το Σαββατοκύριακο ξέσπασε αντιπαράθεση ανάμεσα στην ΝΔ και την κυβέρνηση για τα θέματα ασφάλειας, με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τα επεισόδια στα Εξάρχεια.

Από την πλευρά της ΝΔ δηλώσεις έκαναν ο Μάκης Βορίδης και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. «Είμαστε πια σε μία κατάσταση που όλοι έχουμε σχεδόν εξοικειωθεί και συμφιλιωθεί με τη δράση εγκληματικών οργανώσεων, με τη σχεδόν ανεξέλεγκτη διακίνηση όπλων, με τα συμβόλαια θανάτου, με τους ανθρώπους που μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων να τους βασανίζουν για να πάρουν λεφτά, με συμμορίες που κάνουν απαγωγές, δηλαδή αυτή είναι μία κατάσταση εκτός ελέγχου (…) Η διαχείριση της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει. Οι εγκληματικές οργανώσεις κυριαρχούν. Δεν γίνεται αυτό. Δεν είναι χώρα, δεν είναι κράτος», δήλωσε ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ.

Αντιστοίχως, ο αναπληρωτής του κ. Χαρακόπουλος επισήμανε ότι «για μια ακόμα νύχτα η περιοχή των Εξαρχείων παραδόθηκε σε ένα πάρτι βίας με καμμένους κάδους και μολότοφ και δεν υπήρξε ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή. Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί από την Κυβέρνηση να επιβληθεί επιτέλους ο νόμος και οι ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Αυτό το μοντέλο επικοινωνιακής διαχείρισης μαζί με τις ανακοινώσεις του κόμματος και την συνδρομή των βουλευτών θα ακολουθηθεί σε όλα τα θέματα από εδώ και στο εξής.

in.gr


(in.gr,  16.10.2017)

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Ο Αλέξανδρος Ντάσκας είναι Δικηγόρος Αθηνών και ένας από τους συνδιαχειριστές του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ.

κανένα σχόλιο

Leave a Reply