Μεγαλείο ψυχής από τον τραγικό πατέρα: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού»



Δηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν την ζωή τους η σύζυγος του και ο τρίχρονος γιος του, έκανε ο πατέρας της οικογένειας Υπάτιος Πατμάνογλου στο κανάλι «Ε», δίνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού που οδηγούσε το αυτοκίνητο που σκόρπισε τον θάνατο.
«Είναι δύσκολα. Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό το πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει, δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συνέβη μην τύχει στον χειρότερο εχθρό μου. Να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη» αναφέρει.
Όσον αφορά τις στιγμές πριν την φονική σύγκρουση αναφέρει: 
«Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο παρκινγκ. Είμαι τυπικός σε αυτά. Τους αφήνω τη μουσικούλα, ανοίγω την πόρτα, παίρνω τα κλειδιά, μπαίνω στην τουαλέτα και ξαφνικά, κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός, ο θόρυβος ήταν μεγάλος. Όταν βγήκα έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγα να πω στην γυναίκα μου, "κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω. Και βλέπω την οικογένειά μου μέσα στο αυτοκίνητο, καμένους. Ψάχνω να δω τι έγινε και βλέπω στα χωράφια ένα πορσικό. Είδα και τον οδηγό νεκρό, μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι» και συνεχίζει λέγοντας: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. έφταιγε, δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει», λέει χαρακτηριστικά.
«Πήγαινε πάνω από 300 (Χλμ). Αυτό το αυτοκίνητο, πηγαίνει 330. Και ήταν και ένα R8 από πίσω του που πρέπει να πατιόντουσαν», πρόσθεσε, δίνοντας νέα διάσταση στην τραγωδία.
«Παιδιά, δεν το πίστευα. Το αυτοκινητάκι μου, η οικογένειά μου, νόμιζα ότι βλέπω ένα έργο. Προσπάθησα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά τι να σώσεις, από το μπαμ που έγινε, ακαριαία σκοτώθηκαν, το κατάλαβα αμέσως. Είπα Υπάτιε, τελείωσαν τα ψέματα. Κάναμε προσπάθειες, δεν ήταν έγκυος η Αποστολία».

(Η Καθημερινή, 28.02.2017)

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Ο Αλέξανδρος Ντάσκας είναι Δικηγόρος Αθηνών και ένας από τους συνδιαχειριστές του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ.

κανένα σχόλιο

Leave a Reply