Ν. Κωστόπουλος: Η Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. στοχεύει στα προβλήματα της ακαδημαϊκής κοινότητας



To ρόλο και τους στόχους της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, ανέπτυξε ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, επικεφαλής της γραμματείας,  σε εκδήλωση  του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

 Όπως τόνισε ο κ. Κωστόπουλος  η  Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων, αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία με  την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα, καλύπτοντας ένα θεσμικό κενό που υπήρχε στην παράταξη, με στόχο την προσέγγιση και ενεργοποίηση του επιστημονικού κεφαλαίου της χώρας, το οποίο όπως τόνισε είναι «το πλέον ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που βάλλεται πλέον πανταχόθεν».

 Χαρακτηριστικά ο γραμματέας του φορέα υπογράμμισε ο  «σκοπός της  κεντρικής εκδήλωσης της Ν.Δ. στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ.,  είναι να συμβάλλουν τα μέλη μας, τα κομματικά στελέχη και οι θεσμικοί επιστημονικοί φορείς της Βόρειας Ελλάδας στη διαμόρφωση του πολιτικού λόγου και των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, και παράλληλα να αναδείξουμε τα προβλήματα του επιστημονικού δυναμικού της χώρας στο κεντρικό πολιτικό περιβάλλον».

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του κόμματος παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας, «5 Προβλήματα – 5 Προτεινόμενες Λύσεις», που εξελίσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Συμμετέχω στο πρόγραμμα της ΝΔ».

Newsroom Αθήνα 9.84


(Αθήνα 9,84, 15.09.2016)

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Ο Αλέξανδρος Ντάσκας είναι Δικηγόρος Αθηνών και ένας από τους συνδιαχειριστές του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ.

κανένα σχόλιο

Leave a Reply