Je Suis Cynique




















του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Οι υποκριτές, που εξέθρεψαν και γιγάντωσαν το θηρίο, τώρα κλαίνε, επειδή αυτό τους δάγκωσε! Οι άπληστοι, που ήπιαν και πίνουν μαζί με τους ντόπιους φυλάρχους, το αίμα των μουσουλμανικών λαών, τώρα οδύρονται για τις συνέπειες της απληστίας. Οι ιέρακες, που βομβάρδισαν, σκότωσαν και άρπαξαν, στο όνομα της επιβολής της «Δημοκρατίας», τώρα νιώθουν αποτροπιασμό για την εκτέλεση της ελευθεροτυπίας στην πολιτισμένη Ευρώπη τους. Οι δόλιοι, που για τα συμφέροντα τους όπλισαν και συνεχίζουν να οπλίζουν τους φανατικούς ισλαμιστές «Δημοκράτες», που ξεκληρίζουν λαούς στη Συρία και στο Ιράκ, αρκεί αυτοί να ρίξουν για λογαριασμό τους τον «δικτάτορα» Άσαντ, τώρα θρηνούν πάνω από τα σώματα των νεκρών, κραυγάζοντας: «Je Suis Charlie!». 

Δεν φώναξαν όμως «Je Suis Christian!» για τους δύο δολοφονημένους σύριους επισκόπους, ή απλά «Je Suis Homme!» για τις εκατοντάδες χιλιάδες ανώνυμες κομμένες κεφαλές, από τους Ισλαμιστές, σε Αφρική και Ασία. Δυστυχώς, αυτοί δεν εξέδιδαν κάποιο κουλτουριάρικο περιοδικό, ούτε ανήκαν σε κάποια ελίτ του ευρωπαϊκού «πνεύματος». Φυσικά και δεν συγκρίνονται τα ανθρώπινα πάθη, ούτε και οι ζωές, όπως αντίθετα κάνουν εκείνοι. Τι κρίμα, όμως, που δεν φτάνει και έως εκεί, η επιλεκτική ευαισθησία του ΜΚΟτζήδικου καθωσπρεπισμού τους. Υποκριτές!
Εγώ, όμως, ρε Γάτε, δηλώνω ότι: «Je Suis Cynic
Και επίσης ότι: «je suis un hérétique!» εναντίον της New World Order, που σπέρνει παντού ιμάμηδες, για να θερίσει  πολύ σύντομα «μπαμπούλες» και πανικό!

Όλοι αυτοί, οι «έκπληκτοι», οι «πίπτοντες από τα νέφη» στην πραγματική γη των Καλάσνικωφ, οι «δεν ήξερα», οι «δεν το περίμενα», διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτια της προσχηματικής αφέλειας τους. Όλοι αυτοί, που κάνουν πως δεν βλέπουν τα προκλητικά πλακάτ: «Islam will dominate the world» ή «Fuck Democracy» που τους τρίβουν στη μούρη οι διαδηλωτές «Δημοκράτες» μέσα στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Όλοι αυτοί, που εθελοτυφλώντας επιμένουν να αναφέρονται σε «λίγους» φανατικούς και σε «΄Ηπιο Ισλάμ», ενώ θα έπρεπε να μιλούν μόνο για ήπιους μουσουλμάνους. Αυτοί όλοι, που δεν έτυχε ποτέ να ακούσουν για τον συγγραφέα Salman Rushdie. Που δεν έμαθαν ποτέ για τον Δανό σκιτσογράφο KurtWestergaard, ο οποίος από το 2005, αν ζει ακόμα, είναι εξαιτίας της αστυνομικής προστασίας. Που δεν γνώριζαν για τον Σουηδό σκιτσογράφο Lars Vilks, που επίσης ζει υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Όχι!! Δεν ήξεραν τίποτα για όλα αυτά! Θα έπρεπε λοιπόν να αναφωνήσουν: «nous sommes idiots!», διότι ενώ γνώριζαν, απλά άφησαν να συμβεί. Και θα ξανασυμβεί, πολλαπλάσια.

Όμως, Γάτε, αν και δεν είναι του γούστου μου αυτού του είδους η εύκολη και φθηνή σάτιρα, θα πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της να υπάρχει, για να μπορούμε να λέμε και εμείς ελεύθερα αυτά που θέλουμε.  Για αυτό, η λύπη μου για τον θάνατο των δώδεκα ανθρώπων του περιοδικού Charlie Hebdo, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, εξαιτίας της αηδίας μου για την τόση υποκρισία που βλέπω, να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την από καιρό προαναγγελθείσα δολοφονία τους.

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ

ΠΗΓΗ: http://peritexnisologos.blogspot.gr/2015/01/je-suis-cynic.html#more

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε το 2008.
Δείτε τους συντελεστές και την ταυτότητα της προσπάθειας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

1 σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια!... Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να τα πει με το όνομά τους τα πράγματα. J' en ai marre!...

Leave a Reply