Οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους.

Η πρόσφατη ομιλία του κ. Τσίπρα στην Λαμία γέμισε με τρόμο την καρδιά κάθε ενός πολίτη που νιώθει Έλληνας. Πέρα από το γεγονός ότι για πολλοστή φορά άλλαξε το οικονομικό του πρόγραμμα (την κοινωνική πολιτική που υπόσχεται, πλέον δεν θα την κάνει κατά κύριο λόγο με τα 12 δις του ΤΧΣ, αλλά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και των «νταβατζήδων»…) ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την χώρα δεν υπάρχουν απλά Έλληνες, αλλά εργάτες και αγρότες ανεξαρτήτου καταγωγής… Όποιος μιλά για προστασία της διαφορετικότητας του ελληνικού έθνους μέσω διατήρησης της αριθμητικής υπεροχής του στην χώρα, διακατέχεται από πατριωτισμό "μολυσμένο από το μικρόβιο του εθνικισμού". Και τέλος υποσχέθηκε δουλειά για όλους, Έλληνες και μετανάστες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπάει τους μετανάστες και όχι μόνο τους Έλληνες.
Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι όσα είπε ήταν απλά προεκλογικό χάιδεμα στα αυτά των δεκάδων χιλιάδων «Ελληνοποιημένων» μεταναστών των προηγούμενων ετών, όμως είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται μόνο για προεκλογικές υποσχέσεις. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ξέχασε το αμιγώς κομμουνιστικό της παρελθόν και την ιδεολογία του πολυπολιτισμού και διεθνισμού που εμπεριέχεται σε αυτόν. Ποτέ δεν αποχωρίστηκε την προσπάθεια για επιβολή πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην χώρα και την συνεπαγόμενη διάλυση του ελληνικού έθνους και την μετατροπή του σε μία από τις πολλές ξεχωριστές φολκλορικές ομάδες στην επικράτεια, που επιθυμεί ο κ. Τσίπρας.
Ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τις δικές τους προσωπικές απόψεις περί πολυπολιτισμικότητας δεν θα είναι κάποιο δημοκρατικό δημοψήφισμα για το αν θέλει ο Έλληνας πολίτης στην χώρα του εθνική ή πολυπολιτισμική κοινωνία, αλλά σωρηδόν νομιμοποιήσεις, επιδοτήσεις υπέρ αλλοδαπών οικογενειών να ριζώσουν στην χώρα, καθώς και χτίσιμο πληθώρας τζαμιών για ιδεολογική συσπείρωση των αλλοδαπών. Ο κ. Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για την προστασία της διαφορετικότητας του ελληνικού έθνους μέσα από αριθμητικές ποσοστώσεις των «ελληνοποιήσεων», φτάνει το άτομο που βρίσκεται στην χώρα να είναι εργάτης ή αγρότης… Ελλάδα: ένα απέραντο πολυπολιτισμικό εργοτάξιο με λαϊκές συνελεύσεις και τοπικά δημοψηφίσματα. Η εφαρμογή της ακραίας κομμουνιστικής ιδεολογίας στην πράξη και η κατάργηση του κράτους-έθνους.
Αποτελεί ερώτημα γιατί οι δήθεν «υπερπατριώτες» της ΝΔ δεν μέμφονται την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το σημείο: την μεταναστολαγνεία και την επιβολή πολυπολιτισμικής κοινωνίας χωρίς να ρωτήσουν τον απλό Έλληνα πολίτη για την άποψή του… Γιατί αυτοί οι «υπερπατριώτες» δεν κάνουν σημαία τους την μετατροπή της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι μεταξύ Καμπούλ και Μπαγκλαντές…;; Η απάντηση δυστυχώς είναι διαφωτιστική: γιατί και σήμερα οι δανειστές (τους οποίους υπηρετεί η Συγκυβέρνηση) συρρικνώνουν τον ελληνικό πληθυσμό με τα υφεσιακά μέτρα που επιβάλλουν, ώστε από έθνος να μετατραπούμε σε φολκλορική ομάδα στην επικράτεια, ανάμεσα σε άλλες φολκλορικές ομάδες. Ο δε κ. Τσίπρας θα κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά με άλλο τρόπο: αντί να μειώσει τον ελληνικό πληθυσμό, θα αυξήσει τον πληθυσμό των αλλοδαπών στην χώρα.
Τέτοια σύμπτωση στα σχέδια Συγκυβέρνησης (δηλαδή των δανειστών που η Συγκυβέρνηση υπηρετεί) και αξιωματικής αντιπολίτευσης..; Τέτοια εμμονή να γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους..;; Μία φολκλορική ομάδα όπως οι φυλές του Αμαζονίου..;;
Αυτό ας το έχουν υπόψη τους όσοι αγανακτισμένοι από την λιτότητα πολίτες προσέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο με οικονομικά κίνητρα. Δυστυχώς, όταν ο κ. Τσίπρας θέλει να μετατρέψει την χώρα σε ένα πολυπολιτισμικό εργοτάξιο, τότε τα «αντιμνημονιακά» οικονομικά προγράμματα που ευαγγελίζεται αποτελούν δούρειο ίππο διάλυσης της Ελλάδας και όχι σωτηρίας της.
Βεβαίως, για να καταφέρει ο κ. Τσίπρας να διατηρηθεί στην εξουσία ώστε να εφαρμόσει (δηλαδή επιβάλει) την πολυπολιτισμική του ατζέντα πρέπει να έχει δύο πράγματα: α) αυτοδυναμία και β) να πάρει ένα «δωράκι» από τους δανειστές μέσω ενός κουρέματος του ελληνικού χρέους.
Ως επιχείρημα για το κούρεμα του ελληνικού χρέους ο κ. Τσίπρας έθεσε στην εν λόγω ομιλία του στην Λαμία την πολιτική αξίωση για κούρεμα με βάση το κούρεμα του χρέους της Γερμανίας το 1953. Επέμεινε δηλαδή σε άλλο ένα «αρπακολατζίδικο» επιχείρημα, καθώς δεν βρέθηκε κάποιος να του εξηγήσει ότι δεν έχει καμία σχέση η χρεοκοπία της Γερμανίας λόγω πολέμου με την χρεοκοπία της Ελλάδας εν καιρώ ειρήνης και μάλιστα λόγω (υποτίθεται) διαφθοράς… Μα είναι τόσο αφελής ο κ. Τσίπρας να εναποθέτει τις ελπίδες του για κούρεμα του χρέους σε τέτοια «καφενειακά» επιχειρήματα..;; Μάλλον όχι.
Ήδη κυκλοφορεί η φήμη ότι οι δανειστές κάτι ετοιμάζουν ως κούρεμα του ελληνικού χρέους γύρω στα 100 δις (λίγο πάνω-λίγο κάτω) με αντάλλαγμα το bail in, δηλαδή κούρεμα των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες από ένα ποσό και πάνω. Ό,τι δηλαδή ακριβώς ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ: και κούρεμα του χρέους και χτύπημα στους υποτίθεται «πλούσιους» βάζοντας χέρι σε καταθέσεις, τις οποίες ουκ ολίγα στελέχη του έχουν βάλει στο στόχαστρο επανειλημμένως.
Όπως είναι κατανοητό, ένα τέτοιο κούρεμα θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την δυνατότητα να διατηρηθεί αρκετά στην εξουσία ώστε να μετατρέψει την χώρα σε Μπαγκλαντές. Απομένει μόνο μία λεπτομέρεια: να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία. Αλλά και γι’ αυτό φροντίζει η σημερινή Συγκυβέρνηση… με την μονιμοποίηση του απίστευτου ΕΝΦΙΑ, με τις παλινδρομήσεις με τις 100 δόσεις, με απίστευτες απρέπειες βουλευτών και υπουργών της στα κανάλια και με πρωτάκουστες νομοθετικές παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, πχ πλειστηριασμοί ακινήτων με βάση την εμπορική τους αξία και όχι την αντικειμενική.. Ο κόσμος δηλαδή που φορολογείται με τις αυξημένες αντικειμενικές αξίες, θα χάσει το σπίτι του με βάση τις εμπορικές…!! 
Η συγκυβέρνηση όχι φοβάται, αλλά αγωνίζεται για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ… και μάλιστα σε ένα παιχνίδι στημένο με κοινό παρανομαστή οι Έλληνες να γίνουν μειονότητα στον τόπο τους. Βεβαίως, επειδή πλησιάζουμε σε εκλογές, και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, με τοποθετήσεις του τύπου κατάργησης της λέξης έθνος από το Σύνταγμα, έχουν δικαίωμα να υπόσχονται ό,τι θέλουν, είτε ακραίο διεθνισμό, είτε ακραίο καπιταλισμό. Το πρόβλημα είναι το τι θα αποφασίσουν οι πολίτες, καθώς μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
  


κανένα σχόλιο

Leave a Reply