Μιά άλλη άποψη




Προκειμένου για μια ακόμη φορά και εν όψει της συντριπτικής ήττας της Ν.Δ στις εκλογές (όποτε και αν γίνουν αυτές) η συγκυβέρνηση ζήτησε και πήρε από τη Βουλή ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των Βουλευτών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ απορούν και διερωτώνται για ποιό λόγο και γιατί αποφάσισαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος μόνοι τους και χωρίς προηγουμένως να φέρουν αυτό το ζήτημα προς συζήτηση στο Υπουργικό συμβούλιο ή στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες να κάνουν κάτι τέτοιο.

Έχουν ακουστεί και γραφτεί διάφορες απόψεις ...και από την συμπολίτευση και από την αντιπολίτευση χωρίς όμως κανείς να πει τον πραγματικό λόγο αυτής της κίνησης, ο οπoioς είναι ένας και μόνο...
                
" Να προλάβουμε να εξυπηρετήσουμε συγκεκριμένα συμφέροντα"

Υπάρχουν σε εκκρεμότητα και θα πρέπει να "τακτοποιηθούν"από την παρούσα κυβέρνηση σοβαρά θέματα που αφορούν την εκποίηση Δημόσιας περιουσίας .

Το σημαντικότερο είναι η χαριστική μεταβίβαση του Ελληνικού με απίστευτες διαδικασίες και  σε έξευτελιστική τιμή.

Ο Λάτσης ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η μεταβίβαση θα είναι εύκολο να καταπέσει σαν παράνομη και χαριστική γι'αυτό και έβαλε τους εξής όρους προκειμένου να ολοκληρωθεί.    

1.Κύρωση της σύμβασης από τη Βουλή.

2. Έγκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με Προεδρικό διάταγμα του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης.


3.Έγκριση και έκδοση Υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης και...


4.Την διενέργεια διαγωνισμού για την χορήγηση άδειας καζίνο.


Πάλι καλά που δεν ζήτησε να ψηφιστεί νόμος ο οποίος θα λέει ότι με την μεταβίβαση αυτή συμφωνεί και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός!

Σχετικό βίντεο:


 Aν λοιπόν δούμε:

α)Το Ελεγκτικό Συνέδριο να κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης του   κλιμακίου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου που μπλόκαρε  την επένδυση και

β)Να έρχονται άμεσα και πριν την έγκριση του προυπολογισμού στη Βουλή προς ψήφιση, ως κατεπείγοντα τα πιο πάνω, τότε λοιπόν θα είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτός είναι ο λόγος που η συγκυβέρνηση προχώρησε σ'αυτή τη διαδικασία με την οποία εξασφάλισε λίγο χρόνο ζωής ακόμα!


Πηγή: http://konstantinosantarakis.blogspot.gr/2014/10/m_11.html?spref=fb

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Ο Αλέξανδρος Ντάσκας είναι Δικηγόρος Αθηνών και ένας από τους συνδιαχειριστές του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ.

κανένα σχόλιο

Leave a Reply