«Κάντε σεξ για τη Δανία»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο προκαλεί τους Δανούς



«Κάντο για τη Δανία». Αυτό είναι το σύνθημα ενός ταξιδιωτικού γραφείου της Κοπεγχάγης που διοργανώνει έναν ιδιότυπο διαγωνισμό: Καλεί τους Δανούς να κάνουν όσο περισσότερο σεξ μπορούν προκειμένου να καταπολεμηθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας της χώρας: Ο δείκτης γεννήσεων βρίσκεται στο χαμηλότερο των τελευταίων 27 ετών και ένα στα πέντε ζευγάρια στη Δανία είναι άτεκνο, μολονότι οι πλειονότητα των Δανών δηλώνει ότι θα ήθελε αν μπορούσε να έχει ως και τρία παιδιά.

Το γραφείο Spies Rejser υπόσχεται στους νικητές δωρεάν μωρουδιακά είδη για τα πρώτα τρία χρόνια του παιδιού που θα γεννηθεί καθώς και πακέτα διακοπών φιλικά προς ένα ζευγάρι με νεογέννητο.

Το σκεπτικό του διαγωνισμού βασίζεται σε έρευνες που διαπιστώνουν αυτό που λίγο - πολύ τα ευρωπαϊκά ζευγάρια ήδη το γνωρίζουν: η ερωτική ζωή βελτιώνεται ή και ανασταίνεται κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Σύμφωνα δε με έρευνα το 10% των Δανών έχει αποκτήσει παιδί κατά τη διάρκεια διακοπών και το 46% του πληθυσμού κάνει περισσότερο σεξ εκτός Δανίας!

Ετσι το γραφείο υπόσχεται δώρα εφόσον τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στον σχετικό διαγωνισμό αποδείξουν ότι η σύλληψη του παιδιού συνετελέστη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Το γραφείο προτείνει ένα κατάλογο ρομαντικών πόλεων και καλεί τις ενδιαφερόμενες να αναφέρουν πότε ήταν η πρώτη ημέρα της τελευταίας έμμηνου ρύσης ώστε να υπολογίσει τις πιο γόνιμες ημερομηνίες για διακοπές!

Οι όροι της συμμετοχής στο διαγωνισμό αναφέρουν ρητά ότι το ζευγάρι μετά το πέρας των διακοπών θα πρέπει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Σε περίπτωση που είναι θετικό θα πρέπει να φωτογραφίσουν το αποτέλεσμα ως αποδεικτικό στοιχείο ότι η σύλληψη έγινε κατά τις διακοπές.

Το σχετικό βίντεο του διαγωνισμού κάνει ήδη θραύση. Και συνοδεύεται από συμβουλές γονιμότητας: Π.χ. για τους άνδρες «όχι στα στενά παντελόνια έστω και αν νομίζετε ότι σας κολακεύουν» και για τις γυναίκες «εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα. Ξαπλώστε για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά την ερωτική πράξη».

(Τα Νέα, 28/3/2014)
Πηγή: http://www.tanea.gr/tanea360/article/5102559/kante-seks-gia-th-dania-taksidiwtiko-praktoreio-prokalei-toys-danoys/


Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Ο Αλέξανδρος Ντάσκας είναι Δικηγόρος Αθηνών και ένας από τους συνδιαχειριστές του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ.

κανένα σχόλιο

Leave a Reply