Τρομοκρατία στους μάρτυρες της ΕΛΣΤΑΤ
NEWSBOMB.GR (15.02.2013)
Έκλεψαν τον φάκελο από την ανακρίτρια και διέρρηξαν το σπίτι βασικού μάρτυρα
Να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες της υπόθεσης που οδήγησε στην καταστροφή της χώρας επιχειρούν ορισμένοι.
Άνθρωποι του «παρακράτους» σπεύδουν με άθλιες μεθοδεύσεις να κουκουλώσουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών, αυτό της εσκεμμένης παραποίησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ με στόχο να οδηγηθεί η χώρα στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ.
Πριν από λίγες ημέρες «άγνωστοι» έσπασαν το αυτοκίνητο της δικαστικής λειτουργού που διεξάγει τις ανακρίσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ με προφανή στόχο να την τρομοκρατήσουν, αλλά κυρίως για να αρπάξουν από μέσα όλη την δικογραφία. Η δράση των… «αγνώστων» όμως δεν σταμάτησε εκεί. Θρασύτατοι δράστες διέρρηξαν  το σπίτι του Νικόλαου Στρόμπλου, πρώην Διευθυντού Εθνικών Λογαριασμών της Στατιστικής Υπηρεσίας και βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος!

Ο κ. Στρόμπλος, Δόκτορας διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δημοσιεύσεις του, ο οποίος υπήρξε ο καθ’ ύλην αρμόδιος στην ΕΛΣΤΑΤ, ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου αμέσως μετά την αμφισβήτηση που εξέφρασε για την ορθότητα των στοιχείων, για να αντικατασταθεί από τον κ. Μολφέτα. Ο κ. Μολφέτας σήμερα είναι συγκατηγορούμενος με τον κ. Γεωργίου.
Για τον κ. Στρόμπλο να θυμίσουμε ότι ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις επιταγές της Eurostat η οποία επιθυμούσε να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα και συγκεκριμένες ΔΕΚΟ από τον Μάιο του 2010. Εκείνος αντιτάχθηκε  με το επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις κατατάσσονται στους πέντε θεσμικούς τομείς της οικονομίας κάθε πέντε χρόνια και συνεπώς (για να υπάρχει αμεροληψία και αντικειμενικότητα) η αναταξινόμηση θα έπρεπε να γίνει βάσει των στοιχείων του 2005 και όχι μεσούσης της πενταετίας όπως ζητούσε η Eurostat!
«Ενδιαμέσως μπορούσαν να μεταβληθούν τα στοιχεία στις αρχές του 2011 που θα κοινοποιούσαμε στη Eurostat τα αποτελέσματα της αναθεώρησης του 2005», είχε επισημάνει ο κ. Στρόμπλος.
Μετά από αυτή την άρνησή του ο κ. Στρόμπλος με απόφαση του κ. Γεωργίου μετατέθηκε αιφνιδίως στις 10 Σεπτεμβρίου του 2010 σε άλλο τομέα. Εντελώς συμπτωματικά, μετά από λίγες ημέρες η νέα διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ ικανοποίησε πλήρως τις εξωφρενικές απαιτήσεις της EUROSTAT! Η διοίκηση που έκανε τα χατίρια της Εurostat απάρτιζαν οι κ.κ. Γεωργίου, Ξενάκη (γενική διευθύντρια της Διεύθυνσης Στατιστικών Ερευνών) και Μολφέτας (νέο διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών).
Όπως γίνεται αντιληπτό κάποιοι προσπαθούν να την σταματήσουν και να  ενσπείρουν τρομοκρατία!
Μήπως πρέπει άμεσα η Πολιτεία να προστατέψει τους μάρτυρες της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ; Κάποιοι «τρομοκράτες» έχουν τις καταθέσεις στα χέρια τους!
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, μετά την προχθεσινή διάρρηξη του αυτοκινήτου της από το οποίο πήραν όλη την δικογραφία, καλεί εκ νέου τους μάρτυρες να υπογράψουν τις καταθέσεις τους. Η ανακρίτρια έχει κρατήσει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα να πηγαίνει προς τα πίσω χρονικά η διαδικασία, αφού είναι υποχρεωμένη να βάλει τους μάρτυρες να τις ξαναϋπογράψουν.
Όπως είναι φυσικό αυτό θα πάρει μερικές ημέρες, διότι και οι μάρτυρες με τη σειρά τους, για τον φόβο των Ιουδαίων, θα ξαναδιαβάσουν από την αρχή όλες τις καταθέσεις τους.
Γεγονός πάντως είναι ότι οι διαρρήκτες έχουν στα χέρια τους όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν όσοι κατέθεσαν.
Καλείται η Πολιτεία να τους προστατέψει. Δεν μπορεί να κινητοποιούνται 100 αστυνομικοί για την προστασία του Παπουτσή και βασικοί μάρτυρες σαν τους κ.κ. Γεωργαντά- Στρόμπλο να είναι στο έλεος του Θεού και των διαρρηκτών-τρομοκρατών!

Σχετικά με τον συντάκτη της ανάρτησης:

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε το 2008.
Δείτε τους συντελεστές και την ταυτότητα της προσπάθειας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

κανένα σχόλιο

Leave a Reply