Ένα ή δύο ακατοίκητα νησιά ως μία πρώτη λύση για την αντιμετώπιση της μάζας των λαθρομεταναστών

1) Ένα ή δύο το πολύ νησιά μπορούν να χωρέσουν πολλές χιλιάδες κόσμο, καθώς θα είναι ακατοίκητα, γλιτώνοντας την ανάγκη να γεμίσουμε την Ελλάδα με  δεκάδες στρατόπεδα (αφού κάθε ένα από αυτά το πολύ να χωρά 2 με 3 χιλιάδες ενώ οι λαθρομετανάστες ξεπερνούν τις 400.000).


2) Τα νησιά αυτά θα φυλάσσονται πολύ καλύτερα, λόγω της θάλασσας που τα περιβάλλει, ενώ το κράτος  αρκεί να χρησιμοποιεί μερικά σκάφη του λιμενικού και του ναυτικού και όχι τους χιλιάδες αστυνομικούς που ετοιμάζεται να εμπλέξει (κάτι το οποίο εκτός του ότι είναι ανεφάρμοστο, δημιουργεί άμεσα κίνδυνο να οργιάσει η εγκληματικότητα στις πόλεις και τα χωριά).


3) Θα γλιτώσουν οι τοπικές κοινωνίες από τις δυσμενείς επιπτώσεις τόσο της συσσώρευσης της μάζας των λαθρομεταναστών μέσα στις γειτονιές τους, όσο και της στοίβαξης των στρατοπέδων "υποδοχής" δίπλα στις γειτονιές τους.


4) Επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οι εικόνες από τους  δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες περιορισμένους σε ένα ή δύο ακατοίκητα ελληνικά νησιά (μέχρι να επαναπροωθηθούν), θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα πείσουν με τον καλύτερο τρόπο τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες που ετοιμάζονται να έρθουν (από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αφρική κτλ) να μην επιλέξουν την Ελλάδα ως προορισμό τους, καθώς θα τους δείξουν περίτρανα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον δουλειές (ήδη εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες συμβασιούχοι είναι άνεργοι και πεινάνε), ούτε πρόκειται να ενσωματωθούν  στην ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα έχει ήδη ενσωματώσει πολλούς μετανάστες και δεν αντέχει οικονομικά και πληθυσμιακά άλλους. Όσο γι' αυτούς που χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως πρώτο σταθμό για την Ευρώπη, θα πειστούν να βρουν άλλες χώρες για το δρομολόγιό τους.


5) Με τον περιορισμό τους σε ένα ή δύο το πολύ ακατοίκητα νησιά κάπου στο  Αιγαίο (μακρυά από τα σύνορα), θα γλιτώσουν περιοχές στα ελληνικά σύνορα (Θράκη, Αγαθονήσι κτλ) από τον κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης με συνέπειες Κοσσυφοπεδίου. Σήμερα στο Αγαθονήσι ζουν γύρω στους 200 Μουσουλμάνους παραπάνω από τους γηγενείς Έλληνες και η ανάγκη απομάκρυνσή τους (καθώς αρχίζει η Τουρκία να εκμεταλλεύεται το γεγονός ως δήθεν προστάτιδα των Μουσουλμάνων) είναι άμεση και επιτακτική.


6) Και κάτι τελευταίο.... Αν δεν βρεθούν αυτά τα ένα ή δύο  ακατοίκητα ελληνικά νησιά (όπου θα περιοριστούν οι λαθρομετανάστες μέχρι να επαναπροωθηθούν) ζήτω που καήκαμε..... Η λύση των δεκάδων στρατοπέδων είναι ανεφάρμοστη (3000 χιλιάδες που χωρά το πολύ καθένα από αυτά δεν φτάνουν για την "υποδοχή" των πάνω από 400.000 λαθρομεταναστών,  δεν έχουμε επαρκείς  αριθμητικά  αστυνομικούς, ενώ  οι τοπικές κοινωνίες δίπλα στα στρατόπεδα θα υποβαθμιστούν  σε καταστροφικό σημείο). Και απλά θα γίνει αυτό που φωνάζουν οι κάτοικοι της Πάτρας τα τελευταία χρόνια: "Η Πόλις εάλω".....

κανένα σχόλιο

Leave a Reply